Trustpilot

 

                                                                           PERSONDATAPOLITIK

                                                                                                           (Version 7.0, maj 2018)


Når du skriver en anmeldelse på Trustpilot eller på anden måde bruger vores Websted, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Dette dokument hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger.

Når vi taler om "Trustpilot", "vi", "os" eller "vores", mener vi Trustpilot A/S og vores partnere. Vi bruger også "Politik" til at henvise til denne Persondatapolitik og "Websted" til at henvise til vores applikationer og alle Trustpilots websteder, såsom https://uk.trustpilot.com, https://dk.trustpilot.com, https://de.trustpilot.com osv.

Trustpilot A/S er den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

1  Personoplysninger – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til

1.1 Stamdata

Når du opretter en profil eller skriver din første anmeldelse på Webstedet, genererer vi automatisk en personlig konto til dig på Trustpilot ("Konto") og indsamler følgende personoplysninger om dig ("Stamdata"):

Disse oplysninger er obligatoriske, hvilket betyder, at det ikke er muligt at skrive en anmeldelse på Webstedet uden dem.

Du kan vælge at tilføje yderligere personoplysninger til din profil. De yderligere oplysninger, som du kan tilføje, er dit navn, en profilbeskrivelse, billede, køn, by, land og sprog. Disse yderligere oplysninger vil indgå i din offentlige profil og vil også indgå i Stamdataene.

Trustpilot er en åben anmeldelsesplatform, og når vi viser din anmeldelse, knytter vi den til din profil, så folk kan se, hvem der skrev anmeldelsen. Derfor bedes du være opmærksom på, at afhængigt af de oplysninger, som du føjer til din profil, og det brugernavn, du vælger, vil du måske eller måske ikke være anonym.

1.2  Oplysninger i anmeldelser og bedømmelser

Når du skriver en anmeldelse af en virksomhed og offentliggør den på vores Websted, indsamler vi de oplysninger, som du medtager i din anmeldelse. Dette omfatter:

Du bedes afstå fra at dele følsomme personlige dokumenter eller oplysninger med os, uanset om de vedrører dig selv eller andre.

1.3  Oplysninger om visninger, "synes godt om" og hvor nyttig din anmeldelse er for andre

Når du skriver en anmeldelse af en virksomhed på vores Websted, kan folk vise, at de finder din anmeldelse nyttig, for eksempel ved at "synes godt om den", og vi indsamler disse oplysninger. Vi indsamler også oplysninger om, hvor mange personer, der læser din anmeldelse. Vi sporer ikke identiteten på personer, der anmelder uden at være logget ind, men vi indsamler oplysninger om antallet af forbrugere, der læser din anmeldelse. Hvis du "synes godt om" en anden persons anmeldelse, indsamler vi også disse oplysninger.

1.4  Indberetninger

Hvis du indberetter en anmeldelse, som du mener er i strid med vores brugerretningslinjer, indsamler vi de oplysninger, som du giver i din indberetning. Dette kan omfatte, hvilken anmeldelse du indberettede, årsagen til din indberetning, datoen for din indberetning osv.

1.5  Oplysninger fra andre services, herunder sociale netværk, såsom Facebook

Du kan forbinde din Trustpilot-profil med din profil på sociale netværk, f.eks. Facebook og Google+ ("Sociale Netværk"). Vi indsamler automatisk udvalgte oplysninger om dig fra dine Sociale Netværk, når du vælger denne mulighed. De oplysninger, som vi indsamler, afhænger af, hvilke oplysninger du har gjort tilgængelige på de pågældende Sociale Netværk og dine privatlivsindstillinger for deling af sådanne oplysninger på de Sociale Netværk. Afhængigt af dine indstillinger og valg, indsamler vi følgende oplysninger:

Når du fremsætter en anmodning om at forbinde din Trustpilot-profil med en Social Netværksprofil, vil du blive informeret om, hvilke oplysninger vi indsamler fra det pågældende Sociale Netværk. Du vil modtage disse oplysninger, før din anmodning efterkommes.

Du kan vælge at afbryde forbindelsen mellem din Sociale Netværksprofil og din Trustpilot-profil via din Konto. På det tidspunkt vil Trustpilot fjerne dit unikke Sociale Netværks-id og afbryde/fjerne Trustpilot fra dit Sociale Netværk. Dit profilbillede fra din Sociale Netværksprofil forbliver på din Trustpilot-profil.

1.6  Cookies

Vores Websted bruger cookies. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger og anvendes til forskellige formål.

Læs mere om, hvilke cookies Webstedet bruger og til hvilke formål nedenfor (i 8).

1.7  Din IP-adresse, browserindstillinger og placering

Når du besøger Webstedet, registrerer vi din computers IP-adresse og browserindstillinger. IP-adressen er den numeriske adresse for den computer, der bruges til at besøge Webstedet. Browserindstillinger kan omfatte den type browser, du bruger, browsersprog og tidszone. Vi indsamler disse oplysninger, således at vi kan spore den computer, der anvendes, i tilfælde af misbrug eller ulovlige handlinger i forbindelse med besøg på eller brug af Webstedet. Vi bruger også IP-adressen til at estimere din placering (på byniveau), og så vi ved, hvilke sæt af vores Vilkår og Betingelser, der gælder for din brug af vores Websted.

1.8  Nyhedsbreve og oversigtsmails  

Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, oversigtsmails eller lignende (vi indsamler dit navn, din e-mailadresse og nyhedsbrevspræferencer). Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, oversigtsmails eller lignende, kan du afmelde ved at logge ind på din Konto og ændre dine indstillinger.

1.9  Til hvilke formål bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger de oplysninger, som du giver os til at:

Vi kan også bruge oplysningerne på andre måder, og vi vil give specifik meddelelse herom på indsamlingstidspunktet.

1.10  På hvilket retsgrundlag behandler vi dine personoplysninger?

Nogle af disse grundlag til behandling af dine personoplysninger overlapper hinanden, så der kan være flere årsager, der berettiger os til at behandle dine personoplysninger.

I de begrænsede tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet dit samtykke til os til at behandle dine personoplysninger (se Artikel 6.1.a i GDPR), f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du bedes dog være opmærksom på, at vi måske har ret til at fortsætte med at behandle dine oplysninger, hvis det kan retfærdiggøres i henhold til et af de ovennævnte retsgrundlag.

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen. Se nedenfor i 13 for nærmere oplysninger.

Hvis du vil have flere oplysninger om vores retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver – se 14 nedenfor.

2  Offentliggørelse af personoplysninger

2.1  Offentliggørelse af personoplysninger på Webstedet

Vi er en åben anmeldelsesplatform, og vi deler din anmeldelse på vores Websted, således at andre kan læse om din oplevelse med en bestemt virksomhed. Når du skriver en anmeldelse, offentliggør vi din anmeldelse, dit brugernavn og andre oplysninger, som du har valgt at knytte til din offentlige profil. Husk, at hvis du har valgt at bruge dit navn som dit brugernavn, kan det helt eller delvist afsløre din identitet – medmindre du bruger et pseudonym.

Vi anbefaler, at du udviser forsigtighed, når du beslutter, hvilke oplysninger du vil stille til rådighed for offentliggørelse på Webstedet, og vær opmærksom på, at afhængig af niveauet af oplysninger, der gives, vil du måske eller måske ikke være anonym.

Stamdata og andre oplysninger

Når du skriver en anmeldelse på vores Websted og opretter en Konto, vil dit brugernavn, anmeldelse, billede, placering og antallet af anmeldelser, som du har skrevet, være synlige på Webstedet. De virksomheder, som du anmelder, kan også modtage oplysninger om din anmeldelse.

Geo-placering

Når du skriver en anmeldelse på Webstedet, bruger vi din computers IP-adresse (se afsnit 1.7 i denne Politik) til at estimere din placering til nærmeste by. Disse oplysninger gøres tilgængelige for andre brugere af Webstedet.

Anmeldelser, som du fandt nyttige

Når du finder andre anmeldelser nyttige (ved at "synes godt om" dem), kan andre brugere på vores Websted se de(n) anmeldelse(r), som du "synes godt om".

Sociale Netværk

Hvis du forbinder din Trustpilot-profil til et Socialt Netværk, vil oplysninger såsom dit profilbillede, dit navn, fødselsår og omtrentlige placering blive indsamlet fra din Sociale Netværksprofil og brugt til at identificere dig på Webstedet. Med forbehold for dine databeskyttelsesindstillinger og niveauet af oplysninger, der er tilgængelige fra det Sociale Netværk, kan brugere af Webstedet bruge disse oplysninger til at identificere, hvilke anmeldelser du har skrevet.

Hvis du har valgt at bevare anonymitet ved at bruge et pseudonym som dit Trustpilot-brugernavn, skal du være opmærksom på, at oplysninger fra Sociale Netværk helt eller delvist kan afsløre din identitet, og gøre det muligt at identificere, hvilke anmeldelser du har skrevet.

Hvis dine kontaktpersoner eller venner (samlet benævnt "Forbindelser") på det Sociale Netværk også har forbundet deres profiler med Trustpilot, viser vi på Webstedet, hvordan du er forbundet til disse Forbindelser gennem det Sociale Netværk. Dette er kun synligt for dig. Andre personer på Trustpilot kan ikke se dine Forbindelser fra Sociale Netværk.

2.2  Oplysning om services med hvilke du forbinder din profil

Hvis du vælger at forbinde din Trustpilot-profil med din profil på et Socialt Netværk, vil oplysninger og anmeldelser leveret af dig på Webstedet eller oplysninger indsamlet af os om din brug af servicen på Webstedet (f.eks. antallet af anmeldelser, du har skrevet) blive delt med og vist i forbindelse med din profil på det Sociale Netværk, og vil være underlagt det Sociale Netværks persondatapolitik.

2.3  Videregivelse til andre services, websteder og virksomheder

Et af Trustpilots hovedmål er at øge eksponeringen og tilgængeligheden af ​​anmeldelser på Webstedet. Derfor giver vi andre services lov til at vise anmeldelser, der er oprettet på Webstedet. Dette øger det potentielle publikum for dine anmeldelser.

Kategorierne af tredjepartsservices og virksomheder, som kan vise din(e) anmeldelse(r) sammen med din offentlige brugerprofil, er:

Når du har indsendt din anmeldelse, bliver den offentliggjort på Webstedet. Det betyder, at følgende oplysninger offentliggøres:

Hvis du skriver en anmeldelse på Trustpilot som svar på en invitation sendt af en virksomhed via vores invitationsservices, vil virksomheden, der sendte dig invitationen, kunne forbinde din anmeldelse med invitationen.  

Hvis vi får brug for at bekræfte din anmeldelse, kontakter vi dig og beder om dokumentation for, at du har haft en Serviceoplevelse med den virksomhed, som du har anmeldt. Vi anbefaler derfor, at du opbevarer en sådan dokumentation i 12 måneder fra datoen for din anmeldelse. Vi forklarer, hvilken slags dokumentation du skal sende os her: https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/201839083-Hvilken-dokumentation-kan-vi-bruge-til-at-bekr%C3%A6fte-din-anmeldelse-

Vi deler ikke den dokumentation, som du sender til os, med den anmeldte virksomhed. Men hvis du har et reference- eller ordrenummer, kan vi videregive det til virksomheden, medmindre du beder os om ikke at gøre det.

2.4  Andre videregivelser

I tillæg til ovenstående, kan vi videregive dine personoplysninger til følgende parter og under de følgende omstændigheder:

3  Dataansvarlig

3.1  Oplysninger, for hvilke vi er den dataansvarlige

Vi er den dataansvarlige for Stamdata, som du indtaster i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse af din profil, som omfatter, men ikke er begrænset til dit navn, din adgangskode og e-mailadresse samt registreringen af din IP-adresse.

Vi er også den dataansvarlige for de oplysninger, der videregives til andre services (se 2.3). Danmarks databeskyttelseslovgivning regulerer vores indsamling af dine oplysninger.

3.2  Oplysninger, for hvilke du er den dataansvarlige

Du er den dataansvarlige for det indhold, som du vælger at offentliggøre på Webstedet, og for de personoplysninger, der videregives, når du forbinder din(e) Sociale Netværksprofil(er) med din profil på Webstedet.

4  Links til websteder

Vores Websted indeholder links til andre websteder. Vores medtagelse af sådanne links indebærer ikke vores godkendelse af de pågældende websteder. Vi kontrollerer ikke indholdet af disse tredjepartswebsteder og påtager os intet ansvar for tredjeparten eller deres politikker eller praksisser.

Vi opfordrer dig til at gennemgå disse tredjepartswebsteders persondatapolitikker, da deres procedurer til indsamling, håndtering og behandling af personoplysninger kan være anderledes end vores.

5  Databehandlere og overførsel af personoplysninger uden for EU

Vi bruger eksterne virksomheder til at opretholde den tekniske drift af Webstedet og vores services. Disse virksomheder er databehandlere for de personoplysninger, som vi er dataansvarlige for. Ved at acceptere denne Politik, accepterer du, at vi også kan gøre det muligt for de oplysninger, som du er dataansvarlig for, at blive behandlet af disse databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med databehandlerne, og det følger af disse aftaler, at de skal handle udelukkende i overensstemmelse med vores instruktioner. Ved at acceptere denne Politik bemyndiger du os til at give sådanne instrukser til databehandlerne om at behandle oplysninger i overensstemmelse med denne Politik og med henblik på at bruge Webstedet.

Databehandlerne har truffet rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte oplysningerne mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller forringelse, og for at beskytte oplysningerne mod videregivelse til uvedkommende, misbrug eller anden behandling i strid med databeskyttelseslove.

På din anmodning – og muligvis mod eventuelt vederlag til databehandlernes til enhver tid gældende timepriser for et sådant arbejde – skal databehandlerne forsyne dig med tilstrækkelige oplysninger for at påvise, at de ovennævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er blevet truffet.

Nogle af disse databehandlere og tredjepartsservices er placeret uden for Den Europæiske Union, såsom i USA. Du giver os dit samtykke til at bruge databehandlere i usikre tredjelande, forudsat at der er et retligt grundlag for overførsel af dine personoplysninger, der sikrer passende beskyttelse af dem, for eksempel hvis databehandleren er en del af EU-US Privacy Shield-ordningen.

6  Dataopbevaring

Vi opbevarer de Stamdata og andre personoplysninger, som du tilvejebringer, herunder dine anmeldelser, så længe du har en Konto eller som nødvendigt for at yde vores services til dig. Hvis du vælger at slette din Konto, bedes du være opmærksom på, at alle dine anmeldelser også vil blive slettet. Vi sletter disse oplysninger på din anmodning, og vi gemmer kun en logfil med følgende oplysninger: dit navn, din e-mailadresse og datoen for sletningen af din Konto. Vi opbevarer logfilen i 3 år. Alle andre oplysninger slettes.

Hvis du kun bruger vores Websted til at søge efter anmeldte virksomheder, opbevarer vi dine oplysninger og holder din Konto åben, indtil du beslutter at lukke din Konto. Selvom du lukker din Konto, vælger vi i visse tilfælde at beholde visse oplysninger (f.eks. besøg på vores Websted) i en anonymiseret eller aggregeret form.

7  Sikkerhedsforanstaltninger

Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i vores organisation, og vi foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de ​​oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes via Webstedet, er muligvis ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

For at få flere oplysninger om vores nuværende praksisser og politikker vedrørende sikkerhed og andre oplysninger bedes du læse vores sikkerhedsprocedurer https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/360000721308--Vores-sikkerhedsprocedurer. Vi arbejder altid på at forbedre vores sikkerhedsprocedurer, og vi opdaterer disse oplysninger, idet disse praksisser udvikler sig over tid.

8  Cookies

Webstedet bruger cookies og lignende teknologier ("Cookies"). Ved at bruge vores Websted accepterer du, at vi bruger Cookies som beskrevet nedenfor.

8.1  Hvilke typer af Cookies bruger vi?

Cookies er små stykker information, som Webstedet placerer på din computers harddisk, på din tablet eller på din smartphone. Bemærk, at HTML5 har introduceret internetlagring, der har egenskaber, der ligner Cookies, og at vi derfor betragter dette som en Cookie i det følgende.

Cookies indeholder oplysninger, som Webstedet bruger til at gøre kommunikationen mellem dig og din webbrowser mere effektiv. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger.

Vi bruger sessionscookies, vedvarende cookies, HTML5 sessionStorage- og HTML5 localStorage-sessionscookies, og HTML5 sessionStorage-objekter er midlertidige og slettes, når du forlader din webbrowser. Vedvarende cookies er permanente og opbevares og forbliver på din computer, indtil de slettes. Vedvarende cookies udløber eller sletter sig selv automatisk efter en vis periode, som indstilles pr. cookie, men fornyes, hver gang du besøger Webstedet. HTML5 localStorage-objekter er permanente og forbliver på din computer, indtil de slettes.

8.2  Hvad bruger vi Cookies til?

Vi bruger Cookies til:

Generering af statistik

Måling af Webstedstrafik såsom antallet af besøg på Webstedet, hvilke domæner de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger på Webstedet, og i hvilke overordnede geografiske områder de besøgende er placeret.

Overvågning af Webstedets ydeevne og din brug af vores Websted

Overvågning af Webstedets, vores applikationers og TrustBoxes ydeevne, og hvordan du bruger vores Websted, applikationer og TrustBoxe.

Godkendelse samt forbedring af funktionaliteten af ​​vores Websted

Optimering af din oplevelse med Webstedet, som omfatter at huske dit brugernavn og din adgangskode, når du vender tilbage til Webstedet samt at huske oplysninger om din browser og præferencer (f.eks. hvilket sprog du foretrækker).

Forbinde dig med Sociale Netværk

Vi giver dig mulighed for at forbinde med Sociale Netværk, såsom Facebook.

Kvalitetssikring

Sikre kvaliteten af ​​anmeldelser og forhindre misbrug eller uregelmæssigheder i forbindelse med at skrive anmeldelser og bruge Webstedet.

Målrettede annoncer

Vise relevante annoncer på Webstedet, herunder interessebaserede annoncer, som vi mener er af interesse for dig. Vi bruger tredjeparter til at levere disse annoncer, når du besøger Webstedet og andre websteder. Disse tredjeparter kan bruge Cookies alene eller sammen med web-beacons eller andre sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om din brug af vores Websted og andre websteder.

8.3  Tredjepartscookies

Tredjepartscookies indstilles af tredjepartswebsteder – ikke vores Websted. Når du besøger vores Websted, kan følgende tredjepartscookies indstilles:

8.4  Sletning af cookies

Du kan slette de cookies, der allerede er på din enhed. Du kan som regel slette cookies fra Privatlivs- eller Historik-området, der er tilgængeligt fra menuen Indstillinger eller Valgmuligheder i browseren. I de fleste browsere kan den samme menu tilgås via tastaturgenvejen Ctrl+Shift+Del eller Command+Shift+Del, hvis du bruger en Mac.

Bemærk, at hvis du ikke accepterer Cookies fra vores Websted, kan du opleve en vis ulejlighed i din brug af Webstedet, og du kan være forhindret i at få adgang til nogle af dets funktioner.

9  Adgang til og indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer om dig

Hvis du har en Konto på Trustpilot, kan du logge ind på din Konto og se, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, herunder dine anmeldelser, og hvorfor vi opbevarer de pågældende oplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du gør det her.

Hvis du ikke har en Konto, kan du sende en e-mail til privacy@trustpilot.com og anmode om oplysninger om dine personoplysninger. Når vi modtager din anmodning, vil vi fortælle dig, hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig, hvordan vi indsamler oplysningerne, formålet hvortil vi behandler dine personoplysninger, og hvem vi deler dine personoplysninger med.

10  Download dine personoplysninger (dataoverførbarhed)

Hvis du har en brugerprofil på Trustpilot, kan du downloade de personoplysninger, som du har tilvejebragt for os, herunder dine anmeldelser. Du kan læse mere om, hvordan du downloader dine personoplysninger her.

11  Berigtigelse og sletning af dine personoplysninger

Hvis de Stamdata eller andre personoplysninger, som vi opbevarer om dig i vores egenskab af dataansvarlig, er urigtige eller vildledende, kan du selv berigtige de fleste af oplysningerne via din Konto. Vi anbefaler, at du selv berigtiger dine oplysninger. Ellers er du velkommen til at bede os om at hjælpe med at berigtige dine oplysninger.

Du kan til enhver tid berigtige eller slette eventuelt indhold og personoplysninger på Webstedet, for hvilke du er den dataansvarlige (se 3.2). Hvis dine personoplysninger ændrer sig, eller hvis du ikke længere ønsker at blive vist på Webstedet, kan du opdatere eller slette oplysningerne ved at logge ind på din Konto.

Når din Konto er slettet, bliver alle oplysningerne, der er forbundet med din Konto slettet, herunder dine Stamdata og anmeldelser på Webstedet.

Vi forbeholder os retten til at blokere adgang til din Konto og/eller slette den, hvis Kontoen eller indholdet forbundet med din Konto eller din(e) anmeldelse(r) på Webstedet efter vores vurdering er diskriminerende, racistisk, seksuelt orienteret, uetisk, truende, stødende, chikanerende eller på anden måde overtræder gældende love, tredjepartsrettigheder eller vores brugerretningslinjer eller er uforenelig med formålet med Webstedet. Hvis vi blokerer adgang til eller sletter din Konto, vil vi informere dig om årsagen til blokeringen eller sletningen af din Konto ved at sende en e-mail til den adresse, som du oplyste, da du oprettede din Konto.

12  Andre rettigheder

Ud over de rettigheder, der er angivet ovenfor med hensyn til dine personoplysninger, har du også følgende rettigheder:

Under visse omstændigheder kan disse rettigheder være begrænsede eller betingede. For eksempel, hvorvidt du har ret til dataoverførbarhed i et bestemt tilfælde, afhænger af behandlingsaktivitetens specifikke omstændigheder.

13  Børns oplysninger

Vores Websted er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet os deres personoplysninger, bedes du kontakte os.

14  Vores databeskyttelsesrådgiver

Vi har en databeskyttelsesrådgiver. Hvis du har spørgsmål om de databehandlingsaktiviteter, der udføres af os, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver via e-mail på: privacy@trustpilot.com.

15  Ændringer til denne Politik

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til denne Politik. Datoen, der vises i starten af ​​denne Politik, angiver, hvornår den sidst blev revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til den, vil vi give dig meddelelse herom via vores Websted eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Hvis du gør indsigelse mod vores ændringer, kan du lukke din Konto. Din fortsatte brug af vores Websted efter at vi har offentliggjort eller sendt en meddelelse om ændringerne til Politikken betyder, at du accepterer den opdaterede Politik.

Kontaktoplysninger og hvor du kan sende spørgsmål eller klager

Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores Politik, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have os til at berigtige dine personoplysninger, bedes du kontakte os på: privacy@trustpilot.com.

Du kan også kontakte os via post.

Hvis du kontakter os, og din klage ikke løses, har du yderligere muligheder, for eksempel kan du altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan læse mere om det her.

Vores kontaktoplysninger er:

Trustpilot A/S,

Pilestræde 58, 5. sal, 1112 København, Danmark

CVR-nr.: 30276582

Du kan også finde yderligere ressourcer om databeskyttelse på vores supportcenter her

https://support.trustpilot.com/hc/da/sections/360000055928--Databeskyttelse.